Uw partner in administratie!

Administratiekantoor Encounting in Rijnsburg kenmerkt zich door een persoonlijke en directe benadering van haar klanten. Ondernemers vergeten vaak dat de administratie van hun bedrijf een schat aan informatie kan opleveren over de gang van zaken binnen de onderneming. In nauwe samenspraak en overleg met de cliƫnt bekijken wij hoe de administratie optimaal dienstbaar kan worden gemaakt aan het bedrijf en in hoeverre het rendement verhoogd kan worden.

Voor startende ondernemers die in de wirwar van regeltjes, belastingwetten en administratieve voorschriften de weg niet kennen is administratiekantoor Encounting al jaren lang een vertrouwde vraagbaak. Veel ondernemers werden door ons reeds succesvol op weg geholpen. De boekhouder/administrateur speelt in het bedrijf een vertrouwensrol. Discretie is derhalve een eerste vereiste. Dit staat dan ook hoog in ons vaandel. Ook voor de personeels- en salarisadministratie, zijn wij al jarenlang het vertrouwde adres in Rijnsburg en verre omgeving. Daarnaast hanteren wij een absoluut betaalbaar tarief voor zowel grote als kleine ondernemingen.

Belt u ons vrijblijvend voor een afspraak of mail ons dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Tot binnenkort!

[map address=”Laan van Verhof, 2231 BZ Rijnsburg” type=”roadmap” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” popup=”yes”][/map]