Vergroot uw plezier in uw werk

Waar wij bijzonder veel plezier uit halen is onze inleving in uw bedrijf. Hoe gaat het en vooral: hoe zou het beter kunnen.

Hoe doet u het in vergelijking met uw concurrenten? Hoe krijgen we de winst omhoog en de belasting omlaag? Maar ook, hoe vergroot u uw plezier in uw werk? Geld maakt niet altijd gelukkig, maar geluk levert bijna altijd geld op! Wij zijn door onze ervaring thuis in allerlei bedrijfsconstructies en ondernemingsvormen.

We hebben veel voorbeeld-documenten van diverse overeenkomsten en mocht u een accountantsverklaring nodig hebben: We werken zeer goed samen met een be√ędigde accountant. Encounting gaat ook graag voor u op zoek naar krediet, mits verstandig! We stellen voor de bank een degelijk kredietmemorandum op dat vertrouwen wekt en een goed inzicht verschaft in uw bedrijf. U krijgt altijd een opdrachtbevestiging waarin we duidelijk maken wat we voor u gaat doen en wat de kosten daarvan voor u zijn. Over kosten gesproken: Onze tarieven zijn zeer schappelijk. Het administratietarief ligt op 50 euro per uur en het adviestarief op 80 euro. We hebben klanten, zeer geliefd, vanaf 50 euro per maand! Het hangt af van de afspraken die we maken.